logo
logo

O nama

Life etc. je profesionalni kozmetički salon osnovan pre 25 godina. Moje iskustvo je mnogo duže, kozmetikom se bavim više od 30 godina.

Od trenutka kada sam uplivala u kozmetičke vode znala sam da sam otkrila svoj poziv, otkrila sam profesiju kojom želim da se bavim do kraja života. Želela sam, na prvom mestu, da pomognem ljudima da reše svoje, često teške, probleme sa kožom, da zajedno s njima postignem željene rezultate – čistu, zdravu, blistavu kožu i savršen ten.

Osim bogatog i dugotrajnog iskustva, profesionalnog pristupa, najkvalitetnijih kozmetičkih proizvoda, besprekorne higijene, brojnih sertifikata i vrhunskih rezultata, odnos sa klijentima je ono što zapravo najviše odlikuje moj rad.

Najbitnije mi je da ostvarim odnos pun poverenja i poštovanja kako bi se moji klijenti osećali sigurno i zaštićeno u mojim rukama. U prilog tome najbolje govori činjenica da je većina mojih klijenata sa mnom od samog početka – već 30 godina!

U kozmetici i međuljudskim odnosima vodim se istim principima, profesionalna i personalna filozofija koju sledim zasnonovana je na ova tri koncepta: poštovanje, podrška i zaštita.