logo
logo

Depilacija

waxing

Najbrži i najfiniji put do nežne i glatke kože, a istovremeno i pilinga kojim se uklanjaju mrtvi slojevi kože, je depilacija.

Brz i efikasan način da se oslobodite neželjenih dlaka je depilacija hladnim voskom, koju upražnjavamo u našem salonu. Ukoliko redovno uklanjate dlake na ovaj način, one će se proređivati, a njihov koren postajati sve tanji.

Velika prednost ovog vida depilacije je higijena, koja je u našem salonu uvek besprekorna, jer se po završetku iste vosak baca zajedno sa trakama.

U našem salonu koristimo najkvaliteniji australijski brend voska Lycon koji omogućava skoro potpuno bezbolnu depilaciju.

lycon-wax

Metoda depilacije ovim voskom se razlikuje od ostalih po tome što se pre voska na kožu nanosi ulje čime se postiže da se vosak ne lepi za kožu, nego samo zahvata dlaku sa korenom. Tako je moguće izvući i milimetarske dlačice, a sama depilacija postaje 70% manje bolna.

Lycon vosak sadrži prirodne sastojke (lavanda, ruža, kamilica, itd.) kojima se umanjuje iritacija i crvenilo kože. S obzirom da ne uzrokuje pigmentaciju pogodan je i za najosetljivije tipove kože.

Ono što mnogi klijenti primete je da se upotrebom ovog voska osetno usporava brzina rasta novih dlačica.

Kod nas možete zakazati depilaciju:

  1. ✽ Celih nogu
    ✽ Pola nogu
    ✽ Prepona
    ✽ Ruku
    ✽ Nausnica